Siilinjäven Liikennekoululle responsiiviset nettisivut

14.12.2015

Siilinjärven Liikennekoulun responsiiviset nettisivut palvelevat niin koulun opettajia kuin uusia liikennekoulun oppilaitakin.

Nuorekkaat, raikkaat ja selkeät nettisivut päivitettiin responsiivisiksi Siilinjärven Liikennekoulu Ky:n toiveiden pohjalta. Etusivulle sijoitettiin vaihtuvaa kuvaa, jotta mukaan saatiin liikettä ja huomionarvoa ilmoittautumiselle ja palvelutarjonnalle.

Sivuston päivityksen myötä nettisivut skaalautuvat kännykkään, tablettiin ja työpöytäkäyttöön täydellisesti laiteriippumattoman responsiivisuutensa ansiosta. Tämä parantaa nettisivujen käytettävyyttä huomattavasti..

Yrityspalvelujärjestelmän avulla julkaistuille sivulla on lisämoduuleista kuvagalleria, kurssitiedot ja  ilmoittautumislomake. Kurssitietojen avulla Siilinjärven Liikennekoulu voi tiedottaa alkavista kursseista ja oppilaat voivat ilmoittautua kursseille käyttämällään päätelaitteella missä ja milloin vain. Responsiivisistasivuista hyötyvät niin yrittäjä kuin autokoulun oppilaatkin, sillä jatkuvasti ajan tasalla olevat sivut ovat usean nuoren ensisijainen informaation lähde autokoulua etsittäessä.

Lisätietoja:

Siilinjärven Liikennekoulu Ky
017-462 2524
siililii@siilinjarvenliikennekoulu.fi

NettiTieto Oy 
myynti(at)nettitieto.fi
020 742 1160