NettiTieto päivitti Pelituki-hankkeen nettisivut

11.12.2015

Pelituki-hanke on Itä- ja Keski-Suomen alueella 2012-2015 toteutettava hanke, jota rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Hankkeen tavoitteena on ennaltaehkäistä peliongelmien syntymistä lasten ja nuorten keskuudessa.

Pelituki.fi-nettisivusto on tärkeä osa hanketta. Sivusto toimii tiedonhaun kanavana ongelmallisesta pelaamisesta kärsiville ja heidän lähipiirilleen. Laaja nettisivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Sivustolla on hankkeen tuottamaa tietoa nuorten pelaamisesta ja ongelmallisen pelaamisen määrittelystä sekä tahoista, jotka tarjoavat apua ongelmallisesti pelaaville.

 Sivuston päivityksen myötä nettisivut skaalautuvat kännykkään, tablettiin ja työpöytäkäyttöön täydellisesti laiteriippumattoman responsiivisuutensa ansiosta. Tämä parantaa nettisivujen käytettävyyttä huomattavasti.

Listätietoja:

NettiTieto Oy

020 742 1160
myynti(at)nettitieto.fi

NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista ja mainostoimistopalveluihin. Sivustot suunnitellaan asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ammattitaidolla ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita. Asiakkaan apuna toimii asiantunteva tiimi, jolle projektin onnistunut läpivienti on kunnia-asia.