MatkaSavolle nettisivut ja matkakauppa

08.12.2015

NettiTieto suunnitteli yksilöllisen responsiivisen ulkoasun ja toteutti nettisivut Vektori julkaisujärjestelmän avulla täyden palvelun matkatoimisto MatkaSavolle.

Vektori julkaisujärjestelmä on tietokantapohjainen julkaisujärjestelmä, jolla www-sivuston ylläpitäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Vektori julkaisujärjestelmä koostuu loppukäyttäjälle näkyvistä julkisista www-sivuista ja sivujen hallintaliittymästä. Nettisivujen ylläpito voidaan suorittaa suoraan selaimen kautta miltä tietokoneelta tahansa, jossa on Internet-yhteys.

Nettisivuille toteutettiin myös Matkakauppa – moduuli, joka mahdollista ulkoisesta My-Way Travel – järjestelmästä luotujen matkojen tuomisen matkasavo.fi – nettisivuille, muodostaen niistä automaattisen verkkokaupan. Tiedot siirretään My-Way Travel – järjestelmästä sähköposti-rajapinnan kautta Matkakauppa – moduulin käyttöön. Verkkokaupasta tehdyt matkavaraukset lähetetään automaattisesti sähköposti – rajapintaa käyttäen My-Way Travel – järjestelmään.

Matkakaupan maksuominaisuuksia varten järjestelmään on kytketty PayTrail – maksutoiminnot.

Responsiivinen ulkoasu mahdollistaa matkan varauksen Matkakaupasta tietokoneella, tableteilla ja älypuhelimella.

Nettisivut on suojattu SSL sertifikaatilla, joka varmistaa että sivuston omistaja on oikea ja että tiedonsiirto selaimen ja palvelimen välillä on salattu.

Haaveiletko matkasta? Varaa oma matkasi www.matkasavo.fi matkakaupasta.

Lisätietoja:

myyti(at)nettitieto.fi

020 742 1160