Unifaun Online

22.04.2015

Unifaun Online liitettävissä NettiTiedon Vektori- ja verkkokaupparatkaisuihin.

Unifaun Online on internetin välityksellä toimiva palvelu, jonka avulla voit tulostaa kaikki yrityksesi rahtiasiakirjat. Ohjelman avulla käsittelet lähetyksiäsi vaivattomasti, tehokkaasti ja saat valita useammasta palveluntarjoajasta sinun yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Unifaun Online välittää lähetyksesi tiedot sähköisesti (EDI/OVT) kuljetusliikkeelle, mikä tehostaa yrityksesi ja kuljetuskumppanisi yhteistyötä.

Unifaun Online tarjoaa myös laajan kirjon erilaisia raportointimalleja sekä kattavat hakutoiminnot, joiden avulla saat läpinäkyvän ja reaaliaikaisen toimitusketjun hallintaasi.

Voit aktivoida käyttöösi esimerkiksi seuraavien kuljetusliikkeiden palvelut ja lisäpalvelut: Bring Parcels, DB Schenker, DHL, DPD, FedEx, Fennoway, GLS, Itella, Kaukokiito, Kiitolinja, Matkahuolto, Posten Logistik, Tyvi, TNT, UPK ja UPS.

Lue lisää: www.unifaun.com/fi

Lisätietoa: myynti@nettitieto.fi