Laaja sähkökatko Kuopiossa aiheutti palvelukatkoksen

17.06.2014

Katkos pimensi Kuopiossa yritysalueella mm. Technopoliksen kiinteistön, tietoverkkoyhteyksiä ja GSM tukiasemia.

Sähköjen palauduttua noin klo 22.50 tekniikkamme aloitti välittömästi työskentelyn tietojärjestelmien uudelleenkäynnistämiseksi, sekä hyödynsi tämän jälkeisen tilanteen tehden samalla yötöinä järjestelmiin suunniteltuja laajoja ylläpitotoimenpiteitä kuten tietoturvapäivityksiä.

Kaikki ylläpitotoimet oli suoritettu viimeistään klo 03.15 mennessä.

Palveluihinne kohdistunut katkos ja sitä mahdolliset huoltotoimet ajoittuivat siis kokonaisuudessaan ma 16.06.2014 klo 21:05 - ti 17.06.2014 03:15 aikavälille. Esimerkiksi sähköpostipalvelut olivat täydessä toiminnassa jo huomattavasti aikaisemmin.

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.

Lisätietoja: apua@nettitieto.fi