Aseliike Veljekset Koivula Oy nettiin

09.06.2014

Aseliike Veljekset Koivula Oy tarjoaa metsästys-, tarkkuus ja urheiluammunnan aseet ja tarvikkeet kivijalkakaupasta ja nyt myös netistä osoitteesta www.aseliikerantanen.fi .Yrityksen motto on "se myy, jolla on tavaraa myydä", joten täältä ei tavara lopu kesken.

Verkkokauppa toteutettiin NettiTiedon Kassaratkaisuna, joka yhdistää yrityksen kaupankäynnin kannalta tärkeät asiat samaan paikkaan. Kassaratkaisu mahdollistaa yhteisen varastonhallinnan myymälän ja verkkokaupan välillä ja kaikkia tuotteita hallitaan yhden nettiselaimella käytettävän hallintaliittymän kautta – varastosaldo pysyy ajan tasalla tehdään myyntiä missä tahansa.Lisätiedot

Aseliike Veljekset Koivula Oy
Puh. 010 281 7550
www.aseliikerantanen.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi