Nautinnon laatua läheltä, Pahan Pajarin lähteeltä Kiteen Panimosta

03.01.2014

VO Brewery Oy on perustettu syyskuussa 2012. Ensimmäiset oluet panimo toi markkinoille syksyllä 2013. Yritys on ylpeä ammattitaidostaan ainoana Pohjois-Karjalassa toimivana panimona. Panimon tuotteet valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista käyttäen perinteistä valmistusmenetelmää. Alussa yritys keskittyy erikoisoluiden valmistukseen.

Panimo sijaitsee Kiteellä 6-tien varrella. Toistaiseksi yrityksen tilat toimivat ainoastaan tuotantolaitoksena eli myymälää ei ole. Mahdollisia vierailuja voidaan järjestää tapauskohtaisesti.

Kiteen Panimon markkinointimateriaalia, mm. etikettien ja julisteen suunnittelu, käyntikortit ja nettisivut on toteutettu yhteistyössä NettiTiedon kanssa. Lisätietoja Kiteen Panimon käyttämästä Yrityspalvelujärjestelmästä: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

 

Lisätietoja

Kiteen Panimo - VO Brewery Oy
044 520 8808
www.kiteenpanimo.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi