Tuotteiden turvallisuuden vuoksi

31.12.2013

Biosafe Special Laboratory Services Oy Ltd on kuopiolainen sopimustutkimusorganisaatio (CRO), joka tarjoaa eri yrityssektoreille in vitro -analyysipalveluja tuotteiden myrkyllisyyden selvittämiseksi. Missiomme on auttaa yrityksiä, viranomaisia ja kuluttajia tuoteturvallisuuden edistämisessä.

Tuotteen sisältämiä yksittäisiä kemikaaleja ei tarvitse testata erikseen eikä koostumusta tarvitse edes tuntea. Myös eri aineiden mahdolliset vuorovaikutukset näkyvät tuloksissa. Näytteet voidaan valmistaa ja tutkia tavalla, joka vastaa odotettavissa olevaa käyttäjän tai kuluttajan todellista altistusta arkielämässä.

Monipuoliset analyysit tuottavat maksimaalisen määrän informaatiota kohtuullisessa ajassa ja kohtuullisilla kuluilla. Analyysit voivat korvata tai vähintään täydentää perinteisesti käytettyjä toksikologisia menetelmiä kuten kemiallista analytiikkaa ja eläinkokeita.

 

 

Lisätietoja

Biosafe Special Laboratory Services Oy Ltd
0400 175 112
www.biosafesls.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi