Hammaslaboratorio Okladens valitsi Yrityspalvelujärjestelmän

15.12.2013

Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella toimiva Hammaslaboratorio Okladens avasi uudet nettisivut osoitteessa www.okladens.fi. Sivuilla kerrotaan yrityksen palveluista ja sieltä löytyvät helposti yrityksen yhteystiedot hammasteknisiä palveluita tarvitseville.

NettiTieto Oy:n Yrityspalvelujärjestelmän avulla toteutetut kotisivut sopivat pienelle tai suurelle yritykselle tai yhdistykselle. Sivuja päivitetään nettikäyttöisen sivueditorin avulla, jonka käyttöön riittävät Internet-yhteydellä varustettu tietokone ja perustekstinkäsittelytaidot. Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta, ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan kehittää monipuolisten lisämoduulien avulla. Lisätietoja

Hammaslaboratorio Okladens
05 325 5800
info(at)okladens.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi