Myyntipalvelun ammattilaiset netissä

05.12.2013

Savon MediaCenter on telemarkkinointiyritys, joka on keskittynyt asiakaspalveluun, suora- ja B-to-B -markkinointiin ja sähköisen liiketoiminnan edistämiseen. Savon MediaCenter Oy yritys- ja organisaatiorakenne uudistui marraskuussa. Samalla myös yrityksen logo ja nettisivut uudistettiin.

Sivuston uusi raikas ulkoasu suunniteltiin yhteistyössä NettiTiedon mainostoimiston ja Savon MediaCenterin kanssa. Sivuston pohjana on käytetty CMS-julkaisualustaa, joka on suomenkielinen ja helppokäyttöinen järjestelmä nettisivujen päivittämiseen, rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Perussivuston lisäksi mukana on muun muassa intranet henkilöstölle tiedottamiseen.

Savon Mediacenterin sivut löydät osoitteesta www.savonmediacenter.fi
 


 

Lisätietoja

Savon MediaCenter
Niina Saastamoinen
044 712 6910
info(at)savonmediacenter.fi

NettiTieto Oy
020 742 1160
info(at)nettitieto.fi