Muotia naisille

22.11.2013

Mode Life Oy:n 100% suomalainen verkkokauppa on syntynyt intohimosta muotiin ja kauniisiin asusteisiin. Verkkokauppa tarjoaa inspiraatioita ja persoonallisia asusteita. Käy tutustumassa kauppaan osoitteessa www.modelife.fi ja löydä oma tyylisi.

Modelifen moton "Yksi uusi laukku on aina parempi kuin kymmenen vanhaa" allekirjoittaa varmasti jokainen nainen.

Verkkokauppaan suunniteltiin yksilöllinen ulkoasu, joka ei vie huomiota pääasiasta, tuotteista. Verkkokauppa on hakukoneystävällinen ja tehostaa yrityksen tuotevalikoiman löytymistä netin kautta tehdyissä hauissa. Verkkokaupan toiminnallisuutta voidaan laajentaa ottamalla käyttöön lisäoptioita kuten erilaisia rajapintoja muihin ohjelmistoihin, räätälöintiä tai uutiskirjeitä. Tutustu verkkokauppaan ja sen mahdollisuuksiin tästä »


 

Lisätietoja

Mode Life Oy
asiakaspalvelu(at)modelife.fi
www.modelife.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160