Uusi Voltti -sähköauto vaativallekin asiakkaalle

21.11.2013

Ula-Sähkö Oy esittelee kotisivuillaan uuden Voltti –sähköauton, joka tarjoaa ajajalleen yhdistelmän ekologisuutta ja suorituskykyä. Auto sopii erinomaisesti muun muassa taajamien jakeluliikenteeseen tai huoltoautoksi. Voltti on tilattavissa täysin valmiina sähköautona Ula-Sähkö Oy:ltä ihmiselle, joka vaatii autoltaan päästöttömyyttä ja monikäyttöisyyttä.

Voltti –auto toimii latausjärjestelmällä, ja asiakas voi 2 eri latausjärjestelmästä valita hänelle mieluisamman. Auton lataus on turvallista ja helppoa. Auton ekologisuus on myös varmasti ominaisuus, joka nykyaikana vetoaa moneen positiivisella tavalla.

Ula-Sähkö Oy:n uudet kotisivut osoitteessa www.volttiauto.fi tarjoavat vierailijalleen kattavan tiedon pakettiautosta ja sen tekniikasta. Suoraan etusivun kautta pääsee myös kurkkaamaan sähköisen Voltti-pakettiauton toteutusvaiheisiin. Kotisivupaketti on räätälöity yksilöidyllä ulkoasulla ja sivujen teemaväreinä toimivat tehokkaat sinisen, oranssin ja keltaisen eri sävyt. 


Lisätietoja

Ula-Sähkö Oy
info(at)volttiauto.fi
0500 707 117


NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160