Outokumpulainen KVM Rakennus Oy palvelee rautaisella ammattitaidolla

20.11.2013

KVM Rakennus Oy on rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluu tarvikemyynti, koneurakointi sekä konevuokraus. Yrityksen koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta koostuu alan moniosaajista, joilta onnistuvat niin rakennustyöt, ilmastointityöt, remontit, IV-konehuollot kuin asennuksetkin.

KVM Rakennus Oy:n kotisivut on suunnitellut NettiTiedon mainostoimisto. Nettisivupaketti koostuu kuuden sivun lisäksi kuvagalleriasta ja sivustolle on suunniteltu täysin yksilöllinen ja näyttävä ulkoasu. KVM Rakennus Oy:n kotisivut on toteutettu Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka avulla sivujen ylläpito on helppoa ja sivuja voi päivittää missä ja milloin tahansa.

KVM Rakennus Oy palvelee sinua osoitteessa www.kvmrakennus.fiLisätietoja

KVM Rakennus Oy
kvmrakennus(at)telemail.fi
050 555 3677

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160