Ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmien asiantuntija löytyy netistä

19.11.2013

IV- ja Säätölaitehuolto J. Kantola on perustettu vuonna 1996. Yrityksen päätuote on Oman -automaatiojärjestelmä rakennusten ilmanvaihtoon ja lämmitykseen. Kohderyhmään kuuluvat niin yritykset, kunnat kuin yhteisötkin.

Yritys hoitaa asiakkaiden rakennusten ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmien saneeraukset ja ylläpidot suurella sydämellä ja ammattitaidolla. IV- ja Säätölaitehuolto J. Kantola lupaa asiakkailleen nopeaa ja laadukasta palvelua.

IV- ja Säätölaitehuolto J. Kantolan kotisivut on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Kotisivut ovat raikkaan sinivalkoiset ja taustana toimii rauhallinen pilvimaisema. Yhteydenottolomake kotisivuilla tarjoaa helpon ja nopean tavan ottaa yritykseen yhteyttä.

Nettitiedon tarjoamiin nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin voit tutustua osoitteessa www.yrityspalvelujarjestelma.fiLisätietoja

IV- ja Säätölaitehuolto J. Kantola
jorma.kantola(at)saatolaitehuolto.inet.fi
040 512 2648

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160