Käsityön ystävät näkyvät netissä

13.11.2013

Käsityön ystävät ovat kokoontuneet vuodesta 2003 MSN:n avoimessa yhteisössä nimeltä Kapiokirstu. Vilkkaan vuoden jälkeen yhteisön pohjalta perustettiin yhdistys keväällä 2004 edistämään jäsenten käsityötaitoja ja auttamaan tuotteiden markkinoinnissa.  Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kädentaitojen harrastusta ja tasoa Suomessa sekä koota kädentaitojen harrastajat ja ammattilaiset yhteiseen toimintaan.

Yhteistyöllä pyritään ylläpitämään perinteisiä kädentaitoihin liittyviä tekniikoita ja edistämään uusien tekniikoiden kehittelyä. Yhdistys pyrkii etsimään jäsenilleen myös uusia työllistymistapoja ja tukemaan valmiuksia yritystoimintaan luomalla yhteyksiä yritysmaailmaan.

Kapiokirstun nettisivuille luotiin uusi raikas ilme samalla kun ylläpitojärjestelmäksi vaihdettiin Yrityspalvelujärjestelmä.
Lisätietoja Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

 

 

Lisätietoja

Kapiokirstu ry
www.kapiokirstu.net

NettiTieto Oy – NTG Finland 
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160