Kuntokeskusjäsenyys netistä

30.10.2013
Kuntokeskus Pyramidi Oy:n keskustan toimipisteeseen voi hankkia kuukausi- tai vuosijäsenyyden netin kautta.

Keskustan Kuntokeskus Pyramidi tarjoaa Kuopiossa, Suokadulla, kuntosali-, virtuaalispinning- ja Personal trainer-palveluita yli 16- vuotiaille kuopiolaisille naisille ja miehille. Yrityksen keskustan toimipisteeseen toteutettiin nettisivut NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Uusilla nettisivuilla voi tutustua kuntokeskuksen liikuntapalveluihin, ryhmäliikuntatunteihin sekä ohjaajiin, sekä nyt myös hankkia kuukausi- tai vuosijäsenyyden verkkokaupasta.

Nettisivujen julkaisualustana käytetty Yrityspalvelujärjestelmä soveltuu monipuolisuutensa ja laajennettavuutensa ansiosta kaiken kokoisille yrityksille.  Järjestelmän avulla sivujen päivittäminen on vaivatonta ja tarvittaessa nettipalveluita voidaan kehittää Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisämoduulien avulla.

Kuntokeskus Pyramidi Oy:n uusiin nettisivuihin voi tutustua osoitteessa keskusta.kuntokeskuspyramidi.fi

Lisätietoja

Kuntokeskus Pyramidi Oy

tero(at)pyramidi.fi
0400 239 632

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160