Matkalle Ykkösmatkan tahtiin

23.10.2013

Ykkösmatkat palvelee EKL:n jäseniä monipuolisella matkatarjonnalla. Tutustu matkatarjontaan osoitteessa ykkosmatkat.fi ja lähde mukaan rentouttavalle  ja mieleenpainuvalle matkalle mukavassa matkaseurassa.

Ykkösmatkojen nettisivusto toteutettiin NettiTiedon CMS Julkaisujärjestelmällä. Kokonaisuus sisältää muun muassa yritysilmeen mukaisesti räätälöidyn ulkoasun ja yrityksen tarpeiden mukaisesti suunnitellun rakenteen ja helppokäyttöisen matkavarauslomakkeen. CMS Julkaisujärjestelmän avulla sivuille voidaan tuottaa tekstiä, kuvaa, taulukoita sekä ajastettuja uutisia ja tiedotteita. Valmiiden sivujen rakennetta voidaan muuttaa tarpeiden muuttuessa ja sivustoon voidaan tarvittaessa yhdistää uusia lisäominaisuuksia.
 
Lisätietoja

Ykkösmatkat
09 4780 1223
myynti(at)ykkosmatkat.fi

NettiTieto Oy
0200 19 111
info(at)nettitieto.fi