Täyden palvelun flexotalolle uusi www-palvelu

18.10.2013

Lahden Graafinen on toimittanut jo 40 vuotta flexopalveluita yrityksille. Yritys on edelläkävijänä uuden flexoteknologian käyttöönotossa Suomessa, josta yhtenä osoituksena on uuden 3D laserkaiverrusteknologian käyttö elastomeeri painosylinterien ja laattojen kaiverruksessa.

Flekso eri muodoissaan on kuulunut Lahden Graafisen tuotantoon alusta pitäen, kun yhtiö 1970-luvulla hankki Suomen ensimmäiset fleksolaattojen valmistuslaitteet. Pitkäaikainen ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa takaa asiakkaiden käyttöön uuden teknologian tuomat edut Euroopan mittakaavassakin ensimmäisenä.

Yrityksen nettisivusto www.lahdengraafinen.fi toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Lisätietoja nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

 

 

Lisätietoja

Lahden Graafinen
03 55 400
www.lahdengraafinen.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160