Ravinto- ja hyvinvointipiste Pippurilla uusi ilme netissä

17.10.2013

Ravintoneuvonnan ja hyvinvoinnin alalla palveleva Ravinto- ja hyvinvointipiste Pippuri esittelee palveluitaan juuri uudistetuilla nettisivuillaan. Ulkoasu uusittiin ihanan raikkaaksi ja sisällössäkin on tapahtunut muutoksia, jotka auttavat asiakkaita löytämään asiat entistäkin helpommin.

Nettisivujen ylläpitoon on aikaisemminkin käytetty NettiTiedon ylläpitojärjestelmää. Nyt nettisivujen ilme kuitenkin päätettiin uudistaa ja samalla sivujen käytettävyyttä ja asioiden löydettävyyttä parannettiin mm. etusivulta löytyvillä pikalinkeillä.

Ravintoneuvonta perustuu luontaislääketieteen menetelmiin, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena. Luontaislääketiede tukee terveydenhoitoa ravinnon- ja ravintolisien avulla, ilman lääkkeitä. Hyvinvointia ja terveyttä voidaan parantaa perusruokavaliolla pienien muutoksien kautta. Oikeiden valintojen avulla on mahdollista saavuttaa tasapainoinen, hyvinvoiva keho. Pippurista saa ravintoneuvontaa yksilöllisesti omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti - matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

 

 

Lisätietoja

Ravinto- ja hyvinvointipiste Pippuri
040 836 7774
www.ravintopistepippuri.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160