Lahden Hiusklinikka paransi nettipalveluaan

16.10.2013
Jo pitkään NettiTiedon palveluihin luottanut Lahden Hiusklinikka / Kampaamo Anne uusi nettisivustoaan. Uudistuksen suurimmat muutokset koskivat ulkoasua ja käytettävyyttä. Sivujen sisältö on nyt entistäkin selkeämmin esillä ja yrityksen tarjoamat palvelut löytyvät helpommin.
 
Nettisivuilla voi tutustua kampaamon ammattitaitoiseen henkilökuntaan, monipuoliseen palveluvalikoimaan sekä myyntituotteisiin. Kampaajamestari Anne Rampan luotsaama Lahden Hiusklinikka on luonnonmukaisesti hoitava parturi-kampaamo. Hiusten kokonaisvaltainen kauneus ja terveys perustuvat luonnonmukaisiin käsittelyihin ja värjäyksiin sekä HiusApteekin turvallisiin tuotteisiin. Palveluihin kuuluvat myös mm. hiusjuuritutkimukset, tuuhenteet, peruukit, hiusten pidennykset.

Nettisivujen julkaisualustana on jo pitkään ollut monipuolinen ja helppokäyttöinen Yrityspalvelujärjestelmä.

Lahden Hiusklinikan ja Kampaamo Annen uudet nettisivut ovat osoitteessa www.kampaamoanne.info

 Lisätietoja

Lahden Hiusklinikka / Kampaamo Anne

www.kampaamoanne.info
040 506 2239

NettiTieto Oy - NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160