Uudistuksia Lasi- ja Peilihiomon nettisivuilla

14.10.2013

Varkauden Lasi- ja Peilihiomolla on monipuolinen lasi- ja tarvikevarasto ja se palvelee joustavasti yksityisiä ja yrityksiä. Lasitusten yritys tekee mm. tuulilasin asennuksia, alumiini- ja teräsovia, hitsausta jne. Palveluihin kuuluu mm. lasin leikkuu, hionta, poraus, elementtien kokoaminen, mitoitukset, suunnittelu, asennukset, kuljetukset, sirkkelöinnit ja taulujen kehystykset.

Varkauden Lasi- ja Peilihiomon nettisivut on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä räätälöimällä juuri heidän näköisensä sivusto. Tutustu nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

 

 

Lisätietoja
Varkauden Lasi- ja Peilihiomo
040 559 3690
www.peilihiomo.com

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160