Hydrauliikka - ja pneumatiikka-alan erikoisliike Jokihydro sai uudet nettisivut

04.10.2013

Yritys on perustettu vuonna 2001 ja se sijaitsee Joensuussa.  Jotta yrityksen luotettava ja ammattitaitoinen palvelu pääsisi oikeuksiinsa, Jokihydrolle suunniteltiin uusi, laaja nettisivusto.  NettiTieto toteutti sivuston Yrityspalvelujärjestelmällä.

Jokihydron nettisivuilla haluttiin tuoda esille yhtiön monipuoliset palvelut ja pitkä kokemus alan töistä. Palautteen antaminen haluttiin tehdä helpoksi ja käyttöön otettiin sähköinen yhteydenottolomake. Lisäksi aukioloajat sijoitettiin näkyvästi etusivulle. Sisältösivut räätälöitiin niin, että monelle asiakkaalle tärkeä 24 h päivystysnumero on yhdistetty sivuston ulkoasuun ja näkyy kaikilla sivuilla. Samalla periaatteella lisättiin sivuille myös yhtiön tärkeimpien yhteistyökumppaneiden logot. Kuvagalleria-sivulla voi selata yritykseen liittyviä kuvia. Kuvagalleriaominaisuuden avulla kuvien lisääminen on nopeaa ja kuvien selaaminen vaivatonta. 

Lisätietoja

Jokihydro Oy
013-221 381
www.jokihydro.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160