Innosta ja ideasta liiketoiminnaksi

02.10.2013

Kuningasidean muuttaminen liiketoiminnaksi on haasteellinen tehtävä, kun pääomana on ensisijaisesti into ja idea. Onnistumisen mahdollisuudet kertautuvat saman tien, kun mukaan astuu kokemus. PSI International Oy on viiden kokeneen yritysjohtajan rakentama ponnahduslauta uusille yrityksille. PSI International ei tarjoa rahaa vaan sijoittaa yrityksen hallitukseen luotsin, jonka avulla into ja idea saadaan turvallisesti matkaan ja sukukypsiksi. Kysymysten avulla suunnitellut nettisivut toimivat hyvin asiantuntijatukea, sparrausta ja mentorointia tarjoavalle yritykselle. Kysymysten takaa löytyy lisätietoa juuri käsiteltävään kysymykseen liittyen. 

Lisätietoja

PSI International Oy
040 589 2589
office@psii.fi
www.psii.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160