Nettitieto toteutti Oy SponsVision Europe Ltd:n uudet nettisivut

30.09.2013

Oy SponsVision Europe Ltd on urheilumarkkinointiin erikoistunut myynti- ja markkinointiyritys, joka perustettiin elokuussa 2012. Yrityksen tärkeimmät toimialat ovat urheilun yritysmyynti, yritysten urheilumarkkinoinnin konsultointi sekä urheilijamanagerointi. 

SponsVisionin missiona on kasvattaa urheilumarkkinoinnin merkitystä yritysten markkinointiviestinnän kokonaisuudessa erityisesti urheilun luoman tunne-elämyksen avulla.  Nettisivutkin pyrittiin luomaan siten, että ne herättäisivät mahdollisimman paljon tunteita ja ajatuksia. Etusivulla olevan vaihtuvan slide-shown avulla kävijä huomaa, kuinka laajasta ja monimerkityksellisestä asiasta on kyse ja kuinka paljon erilaisia tunteita urheiluun oikeastaan liittyykään. Yhteistyökumppaneiden bannereiden avulla, kävijät ohjataan suoraan myös heidän sivuilleen.

Yrityksen nettisivusto www.sponsvision.fi toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Lisätietoja nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi. 

Lisätietoja

SponsVision
+358 (0)50 560 9946

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160