JP-Suojapeite - yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen

25.09.2013

NettiTieto toteutti uudet nettisivut JP – Suojapeitteelle. Sivuston on tarkoitus helpottaa yhteydenottamista ja tarjouspyyntöjen tekoa sekä esitellä referenssikohteita potentiaalisille asiakkaille. Toimiva ja yrityksen imagoa tukeva nettisivusto on yritykselle selvä kilpailuetu, koska yhä useampi asiakas etsii ja vertailee palveluiden tarjoajia netissä. Uudet nettisivut sisältävät kuvagallerian, josta voi tarkastella yrityksen suorittamia projekteja. Onpa sivuja mahdollista lukea myös ruotsiksi. Tutustu sivuihin osoitteessa www.jpsuojapeite.com

JP – Suojapeite valmistaa laadukkaita suojapeitteitä mittatilaustyönä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus erilaisten suojien valmistuksesta. Se on tullut tunnetuksi laadukkaista tuotteistaan ja luotettavana tavarantoimittajana, joka valmistaa suojia eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Pienestä yhden miehen yrityksestä on aikojen saatossa kasvanut menestyvä, kannattava, vakavarainen ja valtakunnallisesti toimiva osakeyhtiö.  

Lisätietoja

JP – Suojapeite
013 871 980
info(at)jpsuojapeite.com

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160