Lähiruokaa verkosta

23.09.2013

Tuorepuoti Oy on perustettu, koska jokaisella on yhtä suuri oikeus nauttia hyvää ja laadukasta lähi- ja luomuruokaa kohtuuhinnalla. Tuorepuoti toimittaa tuotteet kuluttajalle ekologisesti ja ympäristö huomioiden. Lähiruokakauppa käynnistyi verkkokaupalla ja jatkossa avataan noutopaikan yhteyteen myös kivijalkapuoti. Verkkokaupan ja tulevan puodin taustalla toimii Kassaratkaisu-järjestelmä, joka yhdistää verkkokaupan, perinteisen myymälän ja varastonhallinnan.

Verkkokauppa on helppokäyttöisen hallintaliittymän ansiosta erittäin nopea ottaa käyttöön. Alustana käytetty NTG Verkkokauppa taipuu useisiin eri lisätoimintoihin, sillä sen voi halutessaan yhdistää esimerkiksi Laskutusjärjestelmään, Prinettiin tai Matkahuoltoon.

NTG Kassaratkaisu yhdistää yrityksen kaikki tärkeät asiat samaan paikkaan. Kassaratkaisu mahdollistaa yhteisen varastonhallinnan myymälän ja verkkokaupan välillä ja kaikkia tuotteita hallitaan yhden nettiselaimella käytettävän hallintaliittymän kautta – varastosaldo pysyy ajan tasalla tehdään myyntiä missä tahansa. Lue lisää Kassaratkaisusta osoitteesta www.kassaratkaisu.fi

 

 

Lisätiedot

Tuorepuoti Oy

www.tuorepuoti.fi
asiakaspalvelu(at)tuorepuoti.fi
Puh. 050 340 8522

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
Puh. 020 742 1160