Preemio ry – Kauppatieteilijöiden edunvalvoja

16.09.2013

Preemio ry on vuonna 2001 perustettu Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Preemio toimii opiskelijoidensa edunvalvojana opintoihin liittyvissä asioissa sekä pyrkii helpottamaan heidän siirtymistään työelämään luomalla yhteistyökanavia yritysten kanssa. Ainejärjestön tavoitteena on kehittää jatkuvasti kauppatieteiden opiskelua Itä-Suomen yliopistossa sekä lisätä opintojen tunnettuutta niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti.

Preemio ry valitsi sivustoilleen rajattoman sivumäärän, josta löytyy muun muassa uutisia, bannereita, kuvagalleria ja blogi. Sivuilla on myös helppokäyttöinen lomakegeneraattori, jonka avulla sivuille voi lisätä esimerkiksi ilmoittautumis-, esitetilaus-, matkavaraus- tai palautelomakkeita.  Preemio ry piti myös tärkeänä sitä, että sivustoilla on selkeästi esillä tärkeimpien yhteistyökumppaneiden logot. Tutustu Preemion nettisivuihin osoitteessa www.preemio.org

Lisätietoja Preemio ry:n käyttämästä Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketeista löytyy osoitteesta www.yrityspalvelujarjestelma.fi 

Lisätietoja

Preemio ry
hallitus(at)preemio.org

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160