Lähiapu Sillä Siisti Oy sai nettisivut

14.09.2013

Lähiapu Sillä Siisti Oy toteuttaa kotisiivoukset, ikkunanpesut ja suursiivoukset aina varmalla ammattitaidolla. Erikoisosaamisena yrittäjät mainitsevat raivaussiivoukset. Kun ihminen ei syystä tai toisesta itse kykene siivoamaan, siivouspartio saapuu ja laittaa kodin kuntoon. 

Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä, jonka sivustoja voi laajentaa tarpeen mukaan. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut sisältävät tehokkaan hakukoneoptimoinnin, joka parantaa sivuston löytymistä hakukoneiden kautta tehtävissä hauissa. Sivuston ulkoasuksi valittiin NettiTiedon mainostoimiston valmis ulkoasumalli, jota täydennettiin yrittäjien omilla kuvilla sekä sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Lisätietoja

Lähiapu Sillä Siisti Oy
050 541 6323
aune-mar(at)hotmail.com
www.lahiapu-sillasiisti.fi

NettiTieto Oy
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160