Halitex Oy vaatettaa vauvasta vaariin

09.09.2013

Halitexin valikoimasta löytyy naisten ja miesten vaatteita ja asusteita, poikien juhlavaatteita, lasten t-paitoja ja collegeja sekä painettuja t-paitoja. Halitex Oy painaa T-paidat, colleget ja hupparit paikan päällä ja tuotteet saa heti mukaan. Valikoimassa on paljon siirtokuvia, josta löytyy eläinkuvia, erä- ja harrastekuvia sekä lasten kuvavalikoimaa. Mukana paljon koirarotuja ja tekstit toteutetaan toiveiden mukaan.  Sivuilta löytyy myös verkkokauppa, jossa ostosten teko sujuu helposti ja kätevästi omalta kotikoneelta käsin. Kuvagallerian avulla löytää itselleen mielekkäimmät tuotteet.

NettiTiedon palveluvalikoimasta löytyy sopivat sivustoratkaisut kaiken kokoisille yrityksille yhden sivun paketeista laajoihin nettipalvelukokonaisuuksiin. Halitex Oy:n nettisivut löytyvät osoitteesta www.halitex.fi.
 


Lisätietoja:

Halitex Oy
Seija Muikku puh. 040 508 3491
Tapio Muikku puh. 0400 224 608
halitex(at)co.inet.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160