NettiTieto toi kassan tablettiin

27.08.2013

NettiTieto on lanseerannut markkinoille ensimmäisen suomalaisen tabletilla käytettävän kassaohjelmiston. Mobiilikassan avulla perinteisen kassalaitteiston toiminnot suoritetaan helposti ja kätevästi iPadilla.

NettiTieto on kehittänyt suomalaisille kassajärjestelmämarkkinoille modernin kilpailijan. Mobiilikassa tuo kassaohjelmiston tablettiin, jolloin kassan toiminnot ovat käytössä paikasta riippumatta ja ilman kalliita laiteinvestointeja. Mobiilikassa kulkee kätevästi työntekijän mukana myymälässä, messumyynnissä, markkinoilla tai ravintolassa, jolloin asiakaspalvelun ja myynnin yhdistäminen voidaan viedä aivan uudelle tasolle. iPad-sovelluksiin tottuneelta käyttäjältä Mobiilikassan käyttö onnistuu ilman koulutustakin.

Mobiilikassa on suunniteltu tuomaan joustavuutta kassapalveluihin. Sovelluksen keskeisiä ominaisuuksia ovat mm. helppokäyttöinen tuotteiden hallinta ja kassan käyttöä nopeuttavat tuotekategoriat ja värikoodit. Esimerkiksi ravintolassa tilaukset voidaan näppäillä suoraan kassaan, jossa niitä voidaan vielä muokata myöhemmin.


Mobiilikassa mullistaa kassajärjestelmämarkkinat

Mobiilikassa on edullisuutensa vuoksi erinomainen ratkaisu pk-yritykselle, mutta tarjoaa mahdollisuuksia myös suuremmassa mittakaavassa. Mobiilikassaan lisätään halutut tuotteet hintoineen ja arvonlisäverokantoineen, jonka jälkeen ostot näppäillään kassaan kuten perinteisessäkin kassalaitteistossa. Mobiilikassasta saa myös raportit myynnin suunnittelun ja seurannan tueksi. Tuotevalikoimaan kuuluu iPad-laitteen ja kassa-sovelluksen lisäksi maksupäätteet, laserlukijat, kuittitulostimet ja kassalaatikot. Mobiilikassa ei tarvitse verkkoyhteyttä, vaan toimii iPadille asennettavana iOS-sovelluksena.

Mobiilikassan avulla on mahdollista uudistaa koko kassatyön konsepti ja lisätä myyntiä, parantaa asiakaspalvelua sekä tehostaa työntekijöiden ajankäyttöä. Asiakkaan kannalta merkittävää on myös mahdollisuus saada kuitti arkistoitavaksi suoraan sähköpostiin.

Mobiilikassan iPad-sovellus saatavilla nyt App Storesta hintaan 29,99 euroa. Ei transaktiomaksuja.
www.mobiilikassa.fi


Lisätietoja:
Myyntijohtaja Tero Niemi, NettiTieto Oy
puh. 044 780 7812, tero.niemi@nettitieto.fi

NettiTieto on innovatiivinen ohjelmisto- ja ICT-palveluja tuottava yritys, joka on erikoistunut sähköisen liiketoiminnan ratkaisujen kehittämiseen. NettiTieto tarjoaa tehokkaat työkalut yritysten viestintään, myyntiin ja markkinointiin, laskutukseen, työnohjaukseen, tietoturvaan sekä asiakkuuksien hallintaan.