TR-Kaivuulle uusi ilme nettiin

22.08.2013

Koko toimintansa ajan NettiTiedon palveluihin luottanut TR-Kaivuu halusi nettisivuilleen uuden, nykyaikaisen ilmeen tukemaan ammattitaitoista toimintaansa.

Palvelut tulevat nyt entistä selkeämmin esille kun myös nettisivujen rakennetta uusittiin ulkoasumuutoksen yhteydessä. Uusi ulkoasu tuo uusia mahdollisuuksia myös sisältöjen ylläpitämiseen. TR-Kaivuu on ylläpitänyt nettisivujensa sisältöä itse jo pitkään ja sivuston uusiminen innostaa yritystä jatkamaan sivuston kehitystä edelleen edelleen.

TR-kaivuu on kaivinkoneurakoitsija Timo Rantasen yritys Läyliäisissä. Jo reilun kuuden vuoden ajan Rantanen on toiminut yrittäjänä alalla ja kokemusta on karttunut pitkäaikaisilta työmailta. Toimialaan kuuluu mm. maansiirto-, maanrakennuspalvelut, rakennuspaikan valmistelutyöt, viherrakentaminen sekä kaivinkonepalvelut.

 Lisätietoja TR-Kaivuun käyttämän Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

TR-Kaivuu
www.tr-kaivuu.fi

 

Lisätietoja

TR-Kaivuu
040 5828994
timo.rantanen(at)tr-kaivuu.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160