Hiusalan ammattilaisille uusi ilme

21.08.2013

Kampaamokauppa Sitruuna ei ole pelkästään tuotteita myyvä kauppa, vaan tuotteiden lisäksi toimipisteistä saa parturi- ja kampaamopalveluita. Tämän huomaa nyt entistäkin paremmin myös nettisivuilta kun Yrityspalvelujärjestelmällä ylläpidettävät nettisivut saivat uuden ulkoasun. Kampaamoajan voi varata netin kautta eri toimipisteisiin, joten tämä mahdollisuus on tuotu nyt hyvin esille heti etusivulla. Lisäksi liikkeissä on  tarjolla runsas valikoima kampaamotuotteita ja -tarvikkeita kukkarolle myötämieliseen hintaan.

Lisätietoja Kampaamokauppa Sitruunan käyttämän Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

Kampaamokauppa-Sitruuna
www.sitruuna.fi

Lisätietoja

Kampaamokauppa Sitruuna
www.sitruuna.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160