Leipomolle tuore yritysilme

08.08.2013

NettiTieto suunnitteli gluteenittomiin tuotteisiin erikoistuneen Oma Maku -lähileipomon nettisivut ja yritysilmeen logoineen.

Pari vuotta leipomoyrittäjänä Heinävedellä toiminut leipuri-kondiittori Sanna Nissinen halusi Oma Maku -lähileipomolleen selkeän yritysilmeen tukemaan liiketoimintaa. Leipomolle haluttiin logo, käyntikortit ja toimiva nettisivusto, jolla voidaan esitellä leipomon tuotevalikoimaa.

Leipomon uusi, herkullisen näköinen ilme nettisivuille ja käyntikortteihin sekä raikas vihreäsävyinen logo suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Yrittäjälle oli tärkeää, että sivuston kuvituksessa käytetään ainoastaan leipomon omista tuotteista otettuja kuvia. Tämä ei tuottanut graafikoille ongelmaa, sillä upeamman näköisiä pullia, leipiä ja piirakoita ei varmasti olisi löytynyt mistään kuvapankista. Herkullisen näköinen sivusto tuo veden kielelle ja tarjonnan laajuus on helpotus monelle gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Oma Maku tarjoaa suolaiset ja makeat leivonnaiset, pikkuleivät ja konditoriatuotteet gluteenittomasti, tuoreudesta ja maukkaudesta tinkimättä.

Leipomon laaja tuotevalikoima tuotiin esille NettiTiedon suunnittelemalla ja toteuttamalla nettisivustolla. Sivuilta löytyy tarkat tiedot tuotannossa olevista tuotteista ja paljon kuvia sekä ajankohtaisia tiedotteita ja yhteydenottoa helpottava sähköinen yhteydenottolomake.  Lisätietoja Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.


www.omamaku.fi

 

Lisätietoja

Oma Maku
040 553 1272
sanna.nissinen (at) omamaku.fi  

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160