Puuseppä löytyy netistä

06.08.2013

Joensuulaisen Puutyö Raimarkin uudet nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

Persoonalliset kalusteet ja yksilölliset puutyöt saavat alkunsa puusepäntöihin erikoistuneessa Puutyö Raimarkissa. Asiakkaan piirustusten tai visioiden mukaan suunnitellut ovet, kaapit, pöydät, hylly ja saunanlauteet ovat sisustuksen katseenvangitsijoita ja ratkaisu mm. silloin, kun kalusteliikkeiden valikoimasta ei vaan löydy sitä oikeaa.

Puusepän taidonnäytteisiin voi tutustua nyt NettiTiedon toteuttamilla nettisivuilla. Sivusto esittelee yrityksen tarjontaa ja työnäytteitä kuvagalleriassa, josta löytyy malliratkaisuja yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Tarjouspyynnön ja tiedusteluja voi jättää nettisivujen kautta sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

NettiTiedon nettisivupaketeista löytyy sopiva ratkaisu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Sivuston ominaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja sivustoa voi laajentaa yritystoiminnan kasvaessa. Tutustu nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.yrityspalvelujarjestelma.fi>>


www.puutyoraimark.fi


Lisätietoja

Puutyö Raimark
040 557 9580
www.puutyoraimark.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160