Savipellon apteekille nettisivut

05.08.2013

Uusiin toimitiloihin Iisalmessa muuttava apteekki avasi myös nettisivut.

Savipellon apteekki avaa ovensa uusissa toimitiloissa Iisalmen Prisman yhteydessä elokuussa 2013. Muuton yhteydessä apteekille haluttiin ottaa käyttöön myös oma nettisivu, jolta aukioloaikojen ja palveluiden tarkistaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Apteekin kotisivun toteuttajaksi valittiin useita apteekkisivustoja suunnitellut NettiTieto Oy.

Apteekin nettisivuilta löytyy tietoja palveluista, sijainnista ja yhteystiedoista. Aukioloajat ovat sivuilla aina ajan tasalla ja ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista sekä poikkeuksellisista aukioloajoista voidaan tiedottaa nopeasti. Sivun kautta voi jättää myös yhteydenottopyynnön tai palautetta apteekkihenkilökunnalle.

Apteekin sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Yrityspalvelujärjestelmän monipuolisten lisäpalveluiden avulla sivuja voidaan laajentaa joustavasti yrityksen tarpeiden mukaan. Nettisivujen päivittäminen tapahtuu helppokäyttöisen sivueditorin avulla, johon asiakas saa omat yrityskohtaiset tunnukset.

www.savipellonapteekki.fi


Lisätietoja

Savipellon apteekki
017 813 000 
savipellonapteekki.iisalmi (at) apteekit.net

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160