Kukka kuuluu juhlaan

30.07.2013

Kukka- ja Hautauspalvelu M. Mölsä löytyy nyt myös netin kautta.

Pieksämäen Keskuskadulla toimiva kukkakauppa ja hautauspalvelu M. Mölsä on perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1974. Yritys palvelee kaikissa kukkiin ja hautaukseen liittyvissä asioissa, ja on apuna myös pitopalvelun, perunkirjoittajan ja juhlatilan hankinnassa. Nettisivuilleen yritys halusi tyylikkään ulkoasun, joka henkisi hautajaisiin liittyvää arvokkuutta kauniisti.

Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmä, jonka sivustoja voi laajentaa tarpeen mukaan. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut sisältävät tehokkaan hakukoneoptimoinnin, joka parantaa sivuston löytymistä hakukoneiden kautta tehtävissä hauissa. Palveluiden ja yhteystietojen lisäksi sivustosta löytyy kuvagalleria sekä hyödyllisiä linkkejä hautajaisten järjestämisen avuksi. Kuvagalleriaan on koottu malleja hautajaiskukista, asetelmista ja morsiuskimpuista.

Sivuston ulkoasuksi valittiin NettiTiedon mainostoimiston suunnittelema valmis ulkoasumalli, jossa on kaunis valkoinen orkidea.  

www.kukkapalvelumolsa.fi
 

Lisätietoja

Kukka- ja Hautauspalvelu M. Mölsä
(015) 481 846
kukka.molsa (at) pp.inet.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160