NettiTieto Kuninkuusravien pääyhteistyökumppanina

23.07.2013

NettiTieto on mukana rakentamassa Kuopion Kuninkuusraveista kesän onnistuneinta yleisötapahtumaa. NettiTieto on vastannut mm. tapahtumasivuston suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kuninkuusravit on Suomen tunnetuin ravikilpailu ja yksi suurimmista vuosittaisista kesätapahtumista. Kaksipäiväisen tapahtuman odotetaan houkuttelevan Kuopion Raviradalle jopa 60 000 kävijää. Edellisen kerran Kuninkuusraveja seurattiin Kuopion Sorsasalossa vuonna 1998.

Kuten tapahtumista yleensä myös Kuninkuusraveista haetaan paljon tietoa netin kautta. Tapahtumasivustolle on tärkeää, että sivuston tekniikka tukee hakukoneissa löytymistä ja ulkoasu houkuttelee ja vahvistaa tapahtuman imagoa. Myös rakenteen ja otsikoinnin tulee olla toimiva, jotta tiedonhaku sivujen kautta on helppoa ja kaikki tarvittava tietoa tapahtuman ohjelmasta ja lippujen hinnoista majoitusmahdollisuuksiin ja liikennöintiin saadaan esiteltyä selkeästi. Kuopion Kuninkuusravien nettisivusto avattiin lokakuussa 2012 ja sivustoa on päivitetty ahkerasti tapahtuman lähestyessä.

Kuninkuusravit.fi-sivuston lisäksi myös Kuopion Raviradan nettisivusto on NettiTiedon käsialaa. Molemmat sivustot on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä, joka mahdollistaa pitkälle räätälöidyn sivustokokonaisuuden kustannustehokkaaseen hintaan. Lue lisää nettisivupaketeista osoitteessa yrityspalvelujarjestelma.fi.

Pääyhteistyökumppanina NettiTieto näkyy vahvasti tapahtumassa. NettiTiedolla on raveissa oma nimikkohevonen ja tapahtuma-alueelta löytyy myös NettiTieto VIP-teltta.


Kuninkuusravit Kuopiossa 27.–28.7.2013
www.kuninkuusravit.fi