CostEF tarjoaa kustannustehokkuutta myyntiin

22.07.2013

Myynnin ja markkinoinnin asiantuntija avasi uudet nettisivut.

Erityisesti lääkemarkkinointiin ja -edustukseen keskittynyt CostEF Oy valitsi nettisivujensa toimittajaksi NettiTieto Oy:n. Sivusto toteutettiin Yrityspalvelujärjestelmällä, jonka etuja ovat mm. tehokas hakukoneoptimointi ja helppo päivitettävyys. Ulkoasuksi valittiin selkeä mustapohjainen malli, joka löytyi NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemista valmiista ulkoasuvaihtoehdoista. Nettisivupakettiin yhdistettiin myös yrityksen nimen mukainen verkkotunnus ja sähköpostipalvelu. 

Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Monipuolisten lisäpalveluiden avulla voit laajentaa sivujasi uusilla toiminnallisuuksilla yrityksesi tarpeiden mukaan. CostEF Oy:n nettisivut löytyvät osoitteesta costef.fi>>


Lisätietoja

CostEF Oy
040 540 7649
matti.rahko (at) costef.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160