Lukko- ja turvallisuusratkaisut Etelä-Karjalan Turvapalvelusta

19.07.2013

EKT Sec Oy:n uusi nettisivustokokonaisuus esittelee tarjottavat palvelut ja ohjaa verkkokauppaan.

Etelä-Karjalan Turvapalvelu on yritys, jonka missiona on toteuttaa asiakaskohtaisesti paras turvallisuusratkaisu vartioinnin ja rakenteellisen suojelun osalta. Asiakkaina yrityksellä on yritysten ja kiinteistöjen lisäksi yksityisiä kuluttajia, rakentajia, kaupunkeja ja taloyhtiöitä. Koska turvallisuusasioista etsitään tietoa enenevässä määrin myös netistä, yritys halusi toimintansa tueksi nettisivuston, joka paitsi tuo esille yrityksen palveluvalikoiman ja ohjaa verkkokauppaan myös uutisoi alan ajankohtaisista asioista.

Yhtiön nettisivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivupakettiin koottiin paljon sisältösivuja, uutismoduuli, blogi ja yrityksen oma RSS-syöte sekä sähköinen yhteydenottolomake madaltamaan erityisesti yksityisasiakkaiden kynnystä tiedustella palveluita. Lisäksi sivustolle yhdistettiin työnhakulomake ja sähköinen tarjouspyyntö. Sivuston ulkoasu valittiin valmiista ulkoasuvaihtoehdoista.

Yrityspalvelujärjestelmä tarjoaa helppokäyttöiset ja edulliset nettipalvelut, joista voit koota juuri sellaisen kokonaisuuden kuin yrityksesi tarvitsee. Lisätietoja nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.

www.ekt.fi


Lisätietoja

Etelä-Karjalan Turvapalvelu Ky
010 420 3300 
ekt (at) ekt.fi 

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160