Sepon lihatori löytyy nyt myös verkosta

18.07.2013

Sepon lihatorin laadukkaat lihat, kalat ja muut herkut tavoittavat asiakkaat nyt entistä laajemmin.

Sepon lihatori on varkautelainen ylpeys. Perinteistä lihakauppaa harjoittava yritys palvelee asiakkaita ammattitaidolla ja nyt uudistettujen nettisivujen avulla vielä entistäkin paremmin. Nettisivu-uudistuksen yhteydessä yritys otti käyttöön uutiskirjeen, jolla postituslistalle liittyneille asiakkaille tiedotetaan viikon tarjouksista ja uusista tuotteista suoraan omaan sähköpostiin. Sivuille varattiin myös verkkokauppavalmius, joten jatkossa lihakauppaa voidaan käydä myös netin kautta.

Koska Sepon lihatorilla on vahva savolaisimago, myös nettisivuille tarvittiin erityinen ulkoasu. Sivuston ilmeen suunnittelusta vastasi NettiTiedon mainostoimisto, jossa graafiset suunnittelijat loivat raaka-aineiden lähtökohtia korostavan kokonaisuuden vahvoine väreineen ja maalaismaisemineen. Sivuille lisättiin myös lihatorin omia tuotekuvia esittelevä slideshow sekä banneripaikat mainosten ja yhteistyökumppaneiden esille tuontiin. Sivut toimivat myös mobiilikäytössä puhelimella ja tabletilla. Sivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

NettiTiedon palveluvalikoimasta löytyy sopivat sivustoratkaisut kaiken kokoisille yrityksille yhden sivun paketeista laajoihin nettipalvelukokonaisuuksiin. Sepon lihatorin nettisivut löytyvät osoitteesta seponlihatori.fi>>


www.seponlihatori.fi
 


Lisätietoja

Sepon lihatori
017 263 3272 / 017 552 3118
myynti (at) seponlihatori.fi 

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160