Maaverkon logo on NettiTiedon käsialaa

15.07.2013

NettiTieto uudisti Maaverkko Oy:n nettisivut ja logon.

Erityisesti sähkö- ja tietoliikennekaapeliurakointiin keskittynyt maanrakennusliike Maaverkko Oy on uudistanut ilmeensä NettiTiedon palveluita hyödyntäen. Yhtiölle suunniteltiin uusi kattava nettisivusto ja yrityksen toimintaa tukeva logo. Sivuston raikas ulkoasu toteutettiin NettiTiedon mainostoimistossa, jossa ideoitiin myös onnistunut vihreäsävyinen logo.

Maaverkon sivustokokonaisuus on koottu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän palveluista. Laaja sivusto esittelee yhtiön toimintaa ja palveluita sekä kokoaa asiakkaan nähtäville referenssejä ja kuvia tehdyistä töistä. Yhteystietojen yhteyteen lisättiin sähköinen yhteydenottolomake, jolla yhtiön maanrakennus- ja kuljetuspalveluita voi tiedustella vaivattomasti suoraan nettisivujen kautta. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivut on tehokkaasti hakukoneoptimoitu ja sivuston ylläpito onnistuu helposti nettikäyttöisen sivujen hallinnan kautta, joten sivuja voi päivittää missä ja milloin tahansa.

www.maaverkko.fi

 

Lisätietoja

Maaverkko Oy
043 218 0223 / 043 218 0222
info (at) maaverkko.fi 

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160