Binomi – suomalaista elektroniikkaosaamista

12.07.2013

NettiTieto uudisti Binomi Oy:n nettisivut.

Binomi Oy on Joensuulainen yritys, jonka erikoisalana on elektroniikkalaitteiden suunnittelu ja valmistus. Asiakkaille tarjotaan osaamista ideoinnista valmiiseen tuotteeseen asti. Yrityksen erikoisosaamiselle haetaan uutta näkyvyyttä nettisivujen kautta. Uusilla sivuilla pääpaino onkin palveluiden esittelyssä.

Binomi Oy:n nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivupakettiin sisällytettiin sähköinen yhteydenottolomake ja kuusi sisältösivua, joiden avulla palveluiden esittelyä voidaan tarvittaessa laajentaa. Sivuston ulkoasun haluttiin ilmentävän yrityksen toimintaa, mutta pysyvän selkeänä ja tekstisisältöä tehokkaasti esille tuovana. Hallitsevaksi väriksi valittiin valkoinen, jota personoitiin harmaan sävyillä. Ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa.

Yrityspalvelujärjestelmän etuja ovat mm. helppo päivitettävyys, selainkäyttöinen sivujen hallinta ja mahdollisuus laajentaa sivuja lisäämällä käyttöön uusia ominaisuuksia. Lisätietoja nettisivupaketeista: www.yrityspalvelujarjestelma.fi.


www.binomi.fi

 

Lisätietoja

Binomi Oy
050 383 8842
www.binomi.fi  

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160