Sisustuspuusepältä ratkaisut remontteihin

09.07.2013

Remontti-Serra Oy rakentaa ja remontoi Uudenmaan alueella.

Vaativatkin remonttikohteet saavat onnistuneen ulkomuodon, kun Remontti-Serran sisustuspuuseppä ratkaisee pulmat ammattitaidolla. Yritys toteuttaa mm. keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit, laatoitukset, tapetoinnit, parkettityöt sekä vesieristykset. Yrityksen palveluita voi tiedustella nyt suoraan NettiTiedon toteuttamilta nettisivuilta.

Remontti-Serran nettisivustolta löytyy sähköisen yhteydenottolomakkeen lisäksi palveluiden esittelyä ja kuvagalleria, jossa voi tutustua yrityksen referenssikohteisiin. Sivuston ulkoasu on valittu Yrityspalvelujärjestelmään valmiiksi suunnitelluista ulkoasumalleista.

Remontti-Serran nettisivupaketti on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Tutustu nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.yrityspalvelujarjestelma.fi >>

www.remonttiserra.fi


Lisätietoja

Remontti-Serra Oy
0400 503 874
jari.kyto (at) remonttiserra.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160