Anja tuo apua hermoratahieronnalla

05.07.2013

Anjan Apu uusi nettisivuston ja käyntikortit.

Joensuun Niittylahdessa hermoratahierontahoitoja tarjoava Anjan Apu halusi käyttöön uuden nettisivuston, jolla olisi yrityksen imagon mukainen ilme. Sivuston haluttiin löytyvän hyvin netin kautta mm. hakukoneiden kautta haettaessa ja nettisivupaketin tuli sisältää riittävästi sisältösivuja, että palvelut esittelyineen ja hinnastoineen saadaan helposti silmäiltävässä muodossa esille. Lisäksi yritys tarvitsi uudet käyntikortit. Nettisivuston ja yritysilmeen uudistuksen toteuttajaksi valittiin NettiTieto.

Anjan Avun nettisivusto on tehokkaasti hakukoneoptimoitu Yrityspalvelujärjestelmä-sivusto. Nettisivupakettiin on koottu sisältösivujen lisäksi sähköinen yhteydenottolomake, ulkoasun räätälöinti ja käyntikorttien suunnittelu. Nettisivuston ja käyntikorttien yhtenäinen ilme suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa.

NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä toteutetut nettisivut ovat edullisia, koska yritys maksaa ainoastaan ominaisuuksista, joita nettisivuille tarvitsee. Paketit räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Lue lisää Yrityspalvelujärjestelmästä>>

www.anjanapu.fi


Lisätietoja

Tmi Anjan Apu
045 106 7036
anjalyyti (at) gmail.com

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160