AMP Rakennuspalvelu uudistui

03.07.2013

Savolainen remontointiin, uudisrakentamiseen ja kosteusvauriokorjauksiin erikoistunut yritys avasi uudet netti- ja mobiilisivut.

AMP Rakennuspalvelu Oy valitsi nettisivujensa toteuttajaksi NettiTiedon. Sivuista haluttiin nykyaikaiset ja myös mobiililaitteilla toimivat. Sivuston on tarkoitus helpottaa yhteydenottamista ja tarjouspyyntöjen tekoa sekä esitellä referenssikohteita potentiaalisille asiakkaille. Toimiva ja yrityksen imagoa tukeva nettisivusto on yritykselle selvä kilpailuetu, kun yhä useampi asiakkaista etsii ja vertailee palveluiden tarjoajia netissä.

AMP Rakennuspalvelun sivusto toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Nettisivupakettiin koottiin kuuden sisältösivun lisäksi bannerialueet, lomakegeneraattori, kuvagalleria sekä ulkoasun räätälöinti ja mobiilisivut. Yhteystietojen lisäksi sivuille toteutettiin lomakegeneraattorilla sähköinen tarjouspyyntölomake, jonka odotetaan lisäävän yhteydenottojen määrää. Kuvagallerian avulla referenssikuvien lisääminen sivuille on todella helppoa ja nopeaa; galleriaominaisuus skaalaa kuvat automaattisesti samaan kokoon, jolloin kuvien muokkaamiseen ei tarvitse käyttää aikaa.

Nettisivuston puna-musta-valkoinen ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Ulkoasuun tuotiin eloa vaihtuvilla slideshow-kuvilla, jotka valittiin yrityksen omista kuvista.

www.amprakennuspalvelu.fi
 

Lisätietoja

AMP Rakennuspalvelu Oy
Paavonsalo 040 756 9333
Hulkko 040 594 3311
amp (at) pp1.inet.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160