Suomen kymmenes apteekki siirtyi nettiaikaan

01.07.2013

NettiTieto suunnitteli Uudenkaupungin 1. apteekille nettisivut.

Uudenkaupungin 1. apteekki on yksi Suomen vanhimmista apteekeista. Apteekki perustettiin vuonna 1779, jolloin Suomessa toimi vain yhdeksän muuta apteekkia. Pitkään toiminut apteekki on yhä elinvoimainen ja ajan hermolla – apteekin palvelut löytyvät netistä NettiTiedon toteuttamilta nettisivuilta osoitteesta uginvanhaapteekki.fi.

Nettisivustolle ei haluttu apteekille tyypillistä vihreäsävyistä ulkoasua, vaan sivuston suunnittelun perustana käytettiin asiakkaan toiveen mukaisesti kaunista apteekkirakennusta, jossa Uudenkaupungin 1. apteekki on toiminut jo 155 vuotta. Näyttävän ulkoasun lisäksi sivuston haluttiin olevan rakenteeltaan ja otsikoinniltaan selkeä, jotta apteekin palvelut, aukioloajat, ajankohtaiset tiedotteet ja yhteystiedot ovat helposti löydettävissä. Apteekkitoiminnan lisäksi sivuilla haluttiin esitellä myös apteekin pitkää historiaa; historiikkia elävöitettiin valokuvilla, joita on säilynyt aina 1800-luvulta lähtien.

Uudenkaupungin 1. apteekin nettisivusto on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä ja ulkoasu räätälöity NettiTiedon mainostoimistossa. Yrityspalvelujärjestelmän nettisivujen päivittäminen on helppoa eikä vaadi erikoisosaamista; sivujen hallintaan kirjaudutaan nettisivustolta, joten päivityksiä voi tehdä joustavasti missä ja milloin tahansa. Kaikki Yrityspalvelujärjestelmän nettisivupaketit sisältävät tehokkaan hakukoneoptimoinnin.


www.uginvanhaapteekki.fiLisätietoja

Uudenkaupungin 1. apteekki
02 842 6200
info (at) uginvanhaapteekki.fi

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160