Maansiirtokuljetukset varataan nyt netissä

27.06.2013

NettiTieto toteutti Kuljetus ja Markkinointi Jari Kalliokoski Oy:n uudet nettisivut.

Etelä-Suomen alueella maansiirtokuljetuksia tekevä Kuljetus ja Markkinointi Jari Kalliokoski Oy halusi parantaa yrityksen löytymistä netissä ja tilasi NettiTiedolta hyvin hakukoneoptimoidun nettisivupaketin.  Nettisivujen toteutukseen valittiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmän edullinen yhden sivun ratkaisu.

Nettisivujen tärkein ominaisuus maansiirtotöihin keskittyvälle yritykselle on yhteystietojen esille tuonti. Jotta yhteydenottaminen olisi asiakkaalle mahdollisimman helppoa, yhteystietojen lisäksi sivulle lisättiin myös sähköinen yhteydenottolomake. Sivuston ulkoasu valittiin NettiTiedon mainostoimiston suunnittelemista valmiista ulkoasumalleista ja sivua yksilöitiin lisäämällä kuvia yrityksen käyttämästä kalustosta.

NettiTieto Oy tarjoaa monipuoliset palvelut nettisivustokokonaisuuksista mainostoimistopalveluihin. Nettisivupaketit räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja mukaan liitetään tarvittaessa yrityskuvasuunnittelua, markkinointia ja muita tukipalveluita.


Lisätietoja

Kuljetus ja Markkinointi Jari Kalliokoski Oy
jari-kalliokoski (at) suomi24.fi
040 506 9391
www.kmjkoy.fi


NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160