KL-Laitteen korjaamolle verkkokauppa

26.06.2013

KL-Laitteen nettisivut uudistettiin ja mukaan yhdistettiin verkkokauppa.

KL-Laite on Kuljetus Lintusen alaisuudessa toimiva korjaus- ja metallitöihin keskittyvä yritys. Autohuoltojen lisäksi yritys myy varaosia ja renkaita henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon ja traktoreihin. Yrityksen nettisivut uudistettiin ja uuden sivuston toteuttajaksi valittiin NettiTieto.

KL-Laitteen sivusto on Yrityspalvelujärjestelmä-sivu. Nettisivupakettiin yhdistettiin sisältösivujen lisäksi sähköinen huoltovarauslomake, yhteydenottolomake ja verkkokauppa, jossa yritys esittelee myytäviä varaosio ja renkaita. Sivuston ulkoasu suunniteltiin NettiTiedon mainostoimistossa. Näyttävän sivun ylläpito onnistuu helposti nettikäyttöisen sivujen hallinnan kautta, joten sivuja voi päivittää missä ja milloin tahansa.


www.kl-laite.fi


Lisätietoja

KL-Laite
myynti (at) kl-laite.fi
044 027 200 / 044 025 1284

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160