Lämpöpumppujen verkkokauppa avattu

24.06.2013

Lujava Oy:n Lämpöpumppukauppa toimittaa tuotteet suomalaisiin koteihin.

Lampopumppu -verkkokauppa on laadukas NTG Verkkokauppa, jonka ulkoasu on räätälöity NettiTiedon mainostoimistossa. Kaupan valikoima on järjestelty selkeisiin tuoteryhmiin, joista omana valikkonaan löytyy myös tarjoustuotteet. Valikoima sisältää mm. ilmalämpöpumput, maalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput sekä ratkaisut lattialämmitykseen. Myytävät merkit ovat alansa parhaimmistoa.

NTG Verkkokauppa on vaivaton ja edullinen ratkaisu verkkoliiketoiminnan aloittamiseen. Tuotepaketti sisältää kaiken tarvittavan tuotehallinnasta asiakasrekisteriin ja myynnin raportteihin. Verkkokaupalla laajennat markkina-aluettasi hetkessä ja saavutat nopeasti uutta asiakaskuntaa. Verkkokaupan perustaminen on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi suuria investointeja.


www.lampopumppukauppa.fi
 

Lisätietoja

Lujava Oy
myynti (at) lampopumppukauppa.fi
050 393 8440

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160