Monet sohvan jalat tulevat Kurikasta

19.06.2013

RS-Teräs valmistaa metalliosia teollisuudelle. Yhtiön uudet nettisivut toteutettiin NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä.

RS-Teräs Oy valmistaa kaivin- ja maansiirtokoneiden metalliosia sekä sohvan runkoja, pöydän jalkoja, puiston penkkejä ja kaikenlaisia kulmia ja tukia. Suurin osa valmistetuista tuotteista menee huonekalu- ja metsäkoneteollisuuden tarpeisiin. Kotimaista osaamista markkinoille tuova Kurikkalainen yritys avasi uudet nettisivut, joilla yrityksen toimintaan voi tutustua tarkemmin. Sivuilla esitellään palveluvalikoiman ja yhteystietojen lisäksi mm. yrityksen kalusto. Lisäksi nettisivuilla avataan verkkokauppa ja töitä esittelevä kuvagalleria.

Nettisivut ovat yrityksen sähköinen käyntikortti ja usein asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseen tapahtuu nettisivujen kautta. Jokaisen yrityksen odotetaan löytyvän hakukonehauissa ja nettisivujen ulkoasun perusteella muodostetaan ennakkoasenne yritystä kohtaan. RS-Teräksen nettisivujen taustassa näkyy hauska teräskuviointi ja etusivun kuvaksi on valittu yrityksen toteuttama teräsportti. RS-Teräksen nettisivut räätälöitiin NettiTiedon mainostoimistossa.

RS-Teräs Oy:n nettisivupaketti on toteutettu NettiTiedon Yrityspalvelujärjestelmällä. Tutustu nettisivupaketteihin ja lisäpalveluihin osoitteessa www.ypj.fi>>


www.rs-teras.fi


Lisätietoja

RS-Teräs Oy
Risto Isoaho
0400 660 319

NettiTieto Oy – NTG Finland
info(at)nettitieto.fi
020 742 1160